Blomstermedicin
Blomstermedicin

Den engelske læge Dr. Edward Bach udviklede i 1930erne en række blomstermediciner, da han under studierne bemærkede, at forskellige mennesker havde forskellig sindsstemning og reaktion på de samme sygdomme. Det fik ham til at tænke, at det nok ville være mere effektivt at "behandle personen og ikke sygdommen". Blomsterlægemidlernes succes og effektivitet spredtes ud i hele verden, og de bruges som hjælp til selvhjælp, både til mennesker og dyr.

Senere er der så andre rundt i verden, som har fundet frem til flere blomster med endnu flere spændende virkemåder.

Siden 1993 har jeg selv fremstillet mine egne remedier, efter Dr. Bach´s metode. Jeg finder planterne, hvor der ikke anvendes gift.

Der findes en plante for hver en tilstand af ubalance, i vores fantastiske natur, men det er vores opgave at finde frem til dem.


Robinia
Et eksempel på en af de smukke blomster, som jeg har lavet en essens af er Akacieblomsten. Hvid, ren, yndefuld og let. Paradis på jorden.

Piet Hein har bl.a. sagt: "Lev mens du gør det, elsk mens du tør det". I budskabet ligger den underforståede mening, at alting er lige nu - fortid, nutid og fremtid.
I Akashakronikken ligger alle informationer. Det er et universelt bibliotek, hvor hele universets oplysninger er samlet til mindste detalje.

Akacieblomsten trækker de lyse, lette og positive energier frem. Den vil få en fremtrædende plads i de kommende år, hvor kampen mellem lyset og mørket accelererer. Den siger "Tænd et lys og mørket forsvinder". Der er engleenergi i denne smukke lille blomst.

Iøvrigt ligner blomsten en lille engel.


Tilbage til forsiden