Farvebehandling

Alle farver har forskellige frekvenser. Det samme har kroppens organer. Når man p.g.a. forskellige uhensigtsmæssige påvirkninger er kommet i ubalance, enten fysisk eller psykisk (eller begge dele), kan man genoprette balancen ved at anvende de farver der svarer til svingningen i de pågældende organer.

Behandlingen foregår ved at personen sætter eller lægger sig foran en farvelampe, hvor i der er et farvefilter med netop den frekvens der er brug for, til at genoprette balancen. Cellerne optager de stråler og vibrationer der er brug for.

Fysisk eller psykisk sygdom er en ændring i frekvenserne, som kan være forårsaget af f.eks. chok, stress, forkert kost, kemiske stoffer og meget andet. Farverne er en slags medicin, som kan medvirke til at skabe sundhed i krop, sind og ånd.

Rød farve, som har den laveste svingning ( 436 trillioner per sekund ), anvendes f.eks. til at give styrke, varme, kærlighed, glæde, aktivitet og handling. Den hører til rodchakraet, og medvirker således til at give jordforbindelse.

Medicinsk virkning: svage muskler, ved kulde, blodmangel, svag lever eller galde, lavt blodtryk, underlivsproblemer, angst og depression, solskoldning, computer og radioaktivitet.

For meget rødt kan fremme aggressivitet, vrede, had og destruktivitet.

I nogle Amerikanske fængsler anvender man f. eks. blå farve til meget aggressive fanger. I Frankrig bliver nyopererede hjertepatienter kørt ind på en blå opvågningsstue. Mange steder i verden er man meget bevidste om farvernes indflydelse på vores sundhed og humør. Gulsot behandles med blå farve.

Nogle af de farver jeg behandler med er udviklet af den indiske videnskabsmand Dinshah Ghadiali, men desuden har jeg selv udviklet nye farvekombinationer, som mere går på de spirituelle frekvenser.

Hvert menneske behandles individuelt.


Tilbage til forsiden