Healing

Healing kan løse op for blokeringer både fysisk og psykisk, men er samtidig en åbning til det åndelige. Healingen sætter en proces igang, så kroppen arbejder videre med selvhelbredelse. Healing giver ny livsenergi, og åbner op for evner, som ligger latent i dig. Du udsender selv signaler (ubevidst), hvad du er parat til og hvad du kan klare.

Behandlingen foregår med en 8 sidet laserkrystal. Det er en krystal, som er lavet specielt til mig af den nu afdøde amerikanske videnskabsmand og healer Marcel Vogel.

Formen på krystallen bevirker, at de energier jeg arbejder med bliver kraftigt forstærket, og kan anvendes til helt specifikke formål, så som at rette skæve rygge, tænder, mavesår o.s.v.

Men desuden behandler jeg mange andre problemer, også psykiske.

Man behøver ikke nødvendigvis, at være syg for at modtage healing. Det kan være en hjælp til at tage det næste skridt i ens udvikling.

Alle vore celler har en hukommelse om alt hvad der er sket, både godt og dårligt. Ved at rense de "dårlige" oplevelser ud, og give energi til de positive informationer, opnår vi et større velbefindende og overskud til at tackle forskellige situationer.

Sygdom starter i de yderste lag i auraen. Ved at sanse blokeringerne før de sætter sig til sygdom, kan man forebygge, at problemerne bliver til virkelighed. Mange mennesker overhører de signaler, som kroppen udsender, og først når sygdommen er en realitet på det fysiske plan, begynder de at reagere. Det er meget " normalt " i den vestlige verden, bl.a. på grund af den hurtige tekniske udvikling og kemiske stoffer, som "overdøver" signalerne.. Evnen til at sanse ligger dybt i os alle, men er skjult for de fleste. Den evne kan opfriskes via healing.


Akupunktur
For mange år siden blev jeg gjort opmærksom på, via klarhørelse, at alle akupunkturpunkter går helt ud i de yderste lag af auraen. Aktivering af disse punkter får energien til at strømme frit, også i de yderste lag.

Tilbage til forsiden