Healing af børn


Børn er meget modtagelige for healing. De har ikke de samme fordomme, som mange voksne har. Dog kan der være nogle grundlæggende familiemønstre som kopieres. Derfor er det vigtigt, at den eller de voksne, som er tæt på barnet samarbejder. Som regel forældre eller bedsteforældre.

Børn er allerede ved fødslen, eller endda fra undfangelsen præget af det, der sker i dets nærmeste omgivelser. Hvis moderen har haft konflikter eller angst i graviditeten, kan det præge barnet. Det er dog ikke altid det giver sig udslag i de første leveår, men senere i livet kan der opstå "uforklarlige" sindstilstande.
På den anden side kan en harmonisk graviditet og fødsel have en positiv effekt.For flere år siden medvirkede jeg ved en vandfødsel, der forgik i hjemmet, omgivet af seks katte, som nysgerrigt observerede hvad der forgik.

Der blev spillet afslappende musik med delfin / hval og vandlyde, som moderen havde spillet jævnligt under graviditeten. Farvelampe, blostermedicin, dufte og healing gjorde det til en meget smuk, harmonisk og næsten smertefri fødsel.

En yndig pige kom til verden.
I dag otte år efter, er hun en meget harmosisk og dejlig pige, der har oplevet mere end de fleste på hendes alder, på godt og ondt. Men hun er stadig i balance og meget omsorgsfuld.Et andet eksempel.

En toårig dreng begyndte pludselig at få anfald hvor han faldt om, blev blå og mistede bevidstheden.
Han blev scannet på Skejby Sygehus, hvor en medfødt hjertefejl blev konstateret. Forældrene blev orienteret om, at der var 50% chance for at drengen ville dø af operationen.

Fortvivlet ringede moderen til mig og bad om hjælp.
Drengen fik healing og farvebehandling. Bagefter rejste han sig glad efter behandlingen, og ville ud og grave i jorden. Lidt senere skulle han møde op på Skejby Sygehus til operation. Stor var lægens forbavselse, da der intet var at se hverken ved scanning eller røntgenbillede. Han slap for operation, og har været rask lige siden.

Moderen ringede til mig og fortalte den glade nyhed, og lovede mig jordens største buket blomster. Det glemte hun dog, men jeg fik den største gave ved, at drengen blev rask. Iøvrigt var barnet et resultat af behandling hos mig for barnløshed. Somme tider oplever man glæden ved at få det samme barn to gange.

Tilbage til forsiden