Renselse af huse


Åndernes magt
Sker der mystiske ting i din bolig, som du ikke umiddelbart kan finde en forklaring på ?

Føler du dig somme tider eller hele tiden utilpas ?
Er dine børn eller dyr urolige eller mere syge end de plejer ?
Bliver der flyttet rundt på dine ting ?

Det kan være en afdød person, som ikke er gået helt over på "den anden side".
Ved at rense huset og befri ånden, så den kommer videre, kan der igen skabes ro og harmoni.

Skænderier, sorg, opgivelse og andre følelser kan stadig hænge i vægge og møbler efter tidligere eller nuværende beboere, selv om der ikke direkte er en ånd.

Jeg kan rense og rådgive om, hvad du selv kan gøre.Åndernes magt
På et tidspunkt var jeg tilkaldt til et hus, hvor der foregik mystiske ting.

Der boede en yngre dame med to mindreåreige børn. Lamper væltede, en tung figur, som lå på et højt skab var lagt ned på gulvet om natten. En hængelås, som lå på gulvet blev hængt op på døren om natten, og mange andre uforklarlige ting.
Åndernes magt

På et tidspunkt, hvor børnene ikke sov hjemme lagde damen igen hængelåsen på gulvet, for at tjekke, om der foregik noget mystisk, eller det var ren fantasi. Soveværelset ligger på første sal. Da hun ville gå i seng, var hængelåsen igen hængt op på døren. Hun blev så bange, så hun overnattede hos en veninde.

Da jeg blev tilkaldt for at rense huset, fik jeg kontakt med en ældre dame, som ikke var klar over, at hun var "død". Hun ville have den unge mor ud af huset, og have børnene for sig selv. Der var stærk modstand på, at komme ind på børneværelset, men til sidst lykkedes det med masser af kærlighed.
Damen havde haft angst for at dø, og skulle ovetales til at gå over i lyset. Det lykkedes.
Åndernes magt

Jeg spurgte moderen, om der ikke havde været nogen reaktioner hos børnene.
Det viste sig, at den lille dreng på 6 år havde snakket meget om, at han var bange for at dø, og at han sikkert døde før moderen. Først da fortalte jeg hvilke ting jeg havde set.
Drengen turde heller ikke gå ovenpå alene. Det har også ændret sig, og nu fortæller han sin mor, at det er meget længe til han skal dø.Åndernes magt
På et andet tidsdpunkt var jeg i København og besøge en veninde.

Vi besøgte en af hendes bekendte, som havde brug for behandling. I løbet af dagen skulle jeg på toilettet. På døren var der skrevet en sætning - visdomsord. Da jeg spurgte hvem der havde skrevet det, kikkede begge meget forbavset på mig, og sagde, at der ikke stod noget på døren. Vi gik alle tre ud og kikkede, og nu var der ingenting. Desværre skrev jeg ikke ned, hvad der stod, og jeg kan ikke huske det idag.Åndernes magt
En anden af mine egne oplevelser.

Jeg havde fået to sten af en af mine venner. De lå i min vindueskarm i lang tid, mellem forsatsvinduet og det almindelige vindue. Man skulle tage skruerne ud for at komme til det der lå i vindueskarmen.
Alligevel var de to sten pludselig væk. Ingen havde været i huset, bortset fra mig selv, og de andre ting lå der stadig.
Senere var stenene tilbage igen.

Tilbage til forsiden